Midsommarafton och nästan sex timmars tågresa för att efter nästan tre veckor få se de där ögonen igen. Hann knappt ställa ifrån mig väskan innan jag, Björn och Kamilla (som för övrigt är tokig i att sticka och virka och gör det ungefär jämnt) tog bussen till Stocketitt för där har man tydligen midsommarfirande och dansar kring stången medan alla andra tittar på. De hade även ett museum som var helt fantastiskt med tanke på att de egentligen bara slängt in massa saker som hade någon form av koppling till Frösön utan någon större tanke bakom. I ett utkikstorn tittade vi ut över fjällen för att till slut gå till busshållplatsen för att åka tillbaka igen. 
 
Lördag gjorde vi mest ingenting förutom att äta middag med större delen av Björns familj och söndagen bestod av scones med blåbärssylt till frukost och jordgubbspaj med glass till efterätt. Sen var jag tydligen tvungen att åka tåg tillbaka till huvudstaden igen och tro mig när jag säger att det var bland det värsta jag gjort i år. På flera sätt än ett.
 
 
I övrigt så är min sommar, tyvärr, ganska tråkig i och med att mina jobbpass är på kvällar och jag då jobbar när alla andra är lediga och är ledig när alla andra jobbar. Kanske inte helt sant, men det känns lite så när man mest känner människor som jobbar kontorstimmar och har after work när jag började för två timmar sen. Nåväl, obekväma arbetstider gör förhoppningsvis sparkontot lyckligt om någon månad åtminstone. Vad gör ni sommar förresten? Är ni också sånna som tar på er underställ, tjocktröjor och skor med stålhätta innan ni börjar jobba? Eller så hänger ni kanske bara och njuter av eller avskyr det faktum att ni gör absolut ingenting. 
För ett tag sen köpte jag en kappa på tradera som jag innerligt hoppades skulle passa trots att den var en storlek mindre än vad jag brukar ha, men icke. Mina axlar är helt enkelt alldeles för breda för att jag ska kunna röra mina armar i en kappa i storlek 36 från Topshop. Typiskt att ens axlar ska vara för breda när midjan är alldeles lagom. (Screw you, timglasform.) Så jag tänkte att någon annan kanske vill ha den.

Den är väldigt vid nertill och lite längre baktill än fram. Har en stor rosett mitt bak och två mindre vid öppningen på varje sidficka. Sköldpaddsfärgade knappar och är väldigt mycket mörkare i sin marinblålila färg än på mina bilder här. Mera såhär faktiskt. (Fast ändå inte riktigt så mörk. Men nästan.) Väldigt fint skick i övrigt och helt klart värd de 400 riksdalerna jag gav för den trots att jag inte kan använda den haha. Så.. lämna en kommentar om ni är intresserade är ni rara så den får komma till användning!

I övrigt så ska jag till Östersund och Frösön på fredag och det gör mig helt varm inombords.Eftersom det regnat några dagar nu så väljer jag att titta några helger tillbaka på den där söndagen vi spenderade i Hagaparken med en hel hög med fabulösa och fashionabla människor. Vi spelade kubb, hade någon sorts knytkalas med allt från nachoschips till rädisor och spelade kubb tills solen började gå ner och vi nästan var de sista kvar på den gigantiska gräsplätten.

In order of apperance: Elin, Sissel, Lois, Julia, Klara, David, Lea, Josefin och så Björn förstås.Den här veckan har hittills varit bland de jobbigaste i år. Med sista tentan innan sommaren på fredag (som mest bara känns som ett virrvarr av obegripliga siffror som inte vill göra som jag vill) och det faktum att jag i söndags lämnade av min andra hälft vid tåget för en sommar ~55 mil isär gör att livet just nu inte känns helt ok. Så, för att jag ska kunna somna innan klockan tre på morgonen då jag inte längre verkar veta hur man gör utan en arm runt mig och för att tårarna inte ska tränga fram vid minsta lilla motgång gjorde jag en playlist. Klicka på bilden för att lyssna på den. (Och har du inte spotify kan du se listan om du klickar här.)

Alla som spelar är svenskar. Lite är gammalt, lite är nytt. Allting är popmusik (med vissa inslag av typ soul och electro och annat spexigt). Nästan allting är dansvänligt. Varnar dock känsliga lyssnare för att ”definitionen av svensk pop” AKA Håkan Hellström inte går att finna på listan. (Och beklagar för alla er finsmakare att Peggy Lejonhjärta ännu inte går att finna på Spotify till allas vår stora sorg.)
Den är dock himla svängig ändå. Lovar.

P.S. Du som i Östersund igår gick fram till Björn och sa att han skulle hälsa att jag hade en fin blogg: Vad gosig du är! D.S.
Klocka. Skyltfönster. Tacos. Södertälje stadshus. Randiga ben. Fluga. Jeansshorts. Game over. Fötter. Modellskepp. Fötter gånger två. Krage. Toalettbås. Uppkläda ben. Lois. Lilla Lovis. Parkhäng. Kubbgäng. Persienn. Hissbild. Tomtebloss. Pendelutsikt. Uppsala slott. Vernissage. Sushi. Prismor. Engångskeramik. Du och jag. Mensvärkspiller. Spenatsoppa och vitlöksbröd.

Tidigare månader hittar du här.
Vill ni följa mig på instagram heter jag spetsparasoll.