Det står ju avfuktare i lägenheten just nu varav en är i köket. Detta innebär att dörren dit måste vara igenplastad så gott det går för att bara ta fukten från de ställen där det behövs. Det går att använda köket under tiden, men maskinens närvaro gör att den konstanta temperaturen i köket ligger på drygt trettio till trettiotre grader celsius vilket inte gör det alltför kul att laga mat. Den enda bra grejen med det hela är faktiskt att disken torkar typ oavsett hur man ställer den. Slut på bra grejer. Så avslutningsvis önskar jag helt enkelt att detta bara var över så jag kan få bo här som vanligt folk gör i sina hem. Förra helgen gick jag och Björn på Konstfacks vårutställning precis som vi gjort varje vår sen vi började träffas sådär mera än som bekanta. Efteråt hade vi tänkt spela kubb, men i sista stund ställdes eventet in och David som redan var på väg in till stan undrade om vi ville göra något annat istället. Så vi mötte upp honom och Josefin för att äta pizza i Vitabergsparken och promenera förbi Blecktornsparken för att klappa på tamgetter och locka på vildkaniner.
I slutet av januari flyttade vi ju. Från trettiotvå kvadrat studentetta med en strippstång som höll "bordet" uppe till sjuttiotre kvadrat bostadsrätt med balkong på tredje, och högsta, våningen i ett hus byggt sent femtiotal. Från Flemingsberg, Pulsen och halvtimmestrafiken till linje nittons ändhållplats. Och visserligen finns det inte lika många stora djupa skogar här som där, men vi har ju åtminstone Älvsjöbadet inom kort promenadavstånd.
 
I övrigt så är delar av de där sjuttiotre kvadratmetrarna angripna av svartmögel fick vi veta i måndags. Detta på grund av ett läckande tak och fuktiga väggar från i vintras, så nu står det avfuktare i gästrummet (vars inehåll numera står i vardagsrummet och gör livet så trångt att jag blir matt) och en avfuktare i köket (vars innehåll står i hallen och gör mig, om möjligt, ännu mera matt) för att torka mittvägg och golv så snabbt och smidigt som möjligt. Köket går ju att använda, men igenplastade dörrar och bastuvärme gör det inte direkt till en njutning att laga mat. Tack och lov behöver vi åtminstone inte betala för fixandet då det hände mellan kontraktskrivning och inflytt, men ändå. Jag som nästan trodde vi började komma ur renoveringskaoset efter fyra väldigt intensiva månader.
Tji fick jag.Locationscoutade med Angie för några veckor sen.Färgat topparna blåa.
Åkt till hemhålan och gosat med kattungar. 
Ätit pasta. 
Fått nya blommor. 
Sovit med han jag gillar.